Vijf dagen lang culinair genieten tijdens het City Food & Film Festival

Tijdens Hemelvaart geniet je vijf dagen lang van food en cultuur op het City Food & Film Festival. Alles staat in het teken van ons eten en drinken, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Er is theater, er zijn films, er zijn lezingen, er is geweldig eten, drinken en meer ...

proef de taarten van hans Spitsbaard


Dit jaar is het programma van 9 t/m 13 mei weer bomvol met onder andere; drie landelijke foodfilm premières (Ramen Heads, Schumann's Bar Talks en Constructing Albert), De Grote Foodquiz, filmontbijt en meer.

Extra bijzonder en leuk dit jaar is de stadse Food Safari. Onder leiding van trend-watcher Lieke Dols spring je op de fiets. Een tocht langs de leukste, meest bijzondere en unieke concepten. Ga in gesprek met ondernemers, proef hun heerlijke hapjes en maak kennis met verschillende zaken en hun ambacht. Een unieke kans voor trendgevoelige foodies! 

Ook speciaal is het diner van tweesterren-chef Erik van Loo, chef bij restaurant Parkheuvel. Hij kookt tijdens het City Food en Film Festival een vijf-gangen diner! Wat neemt hij mee? Zijn platencollectie natuurlijk. Erik van Loo laat je kennismaken met een unieke ervaring. Om te proeven gebruik je je zintuigen, je ruikt, je ziet, je proeft, je voelt, maar is er een relatie tussen horen en proeven? De inspiratie van Erik komt uit muziek en deze neemt hij mee, samen met zijn eigen keukenbrigade en sommelier. 

Twee-sterrenchef erik van loo kookt op muziek! 

Wie kent 'm niet, Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt. De tijd dat je zat weg te kwijnen voor de tv is voorbij. Dit is je kans! Je kunt tijdens het City Food & Film Festival een taart van Hans proeven! Hij schittert met zijn eigen recept, bekend uit aflevering 1 van Heel Holland Bakt; Frisse Liefde. 

Kortom; genoeg redenen om je dieet aan de kant te zetten en aan te schuiven bij het City Food & Film Festival! Het volledige programma en tickets vind je hier