Jack's Foodbar
Bij Jack’s worden bijzondere gerechten van over de hele wereld geserveerd, veelal met een verrassende twist van chef-kok Luuk Verhoeven. De passie voor verse producten is duidelijk af te lezen van de menukaart. Voor Kary en Luuk geen pakjes en zakjes: alles wordt zo veel mogelijk vers bereid in eigen keuken, en dat proef je. Eigen marinades, waardoor een heerlijke, rauwe barbecuesmaak ontstaat, en vakkundig afgelakt vlees: de gerechten van Jack’s zijn echt anders dan anders. In combinatie met de Roner, waarin sous-vide gekookt wordt, kun je dan met recht spreken van ‘slow food’: bij sommige gerechten duurt het wel 48 uur tot de optimale garing en malsheid bereikt zijn! Lees verder
Bij Jack’s worden bijzondere gerechten van over de hele wereld geserveerd, veelal met een verrassende twist van chef-kok Luuk Verhoeven. De passie voor verse producten is duidelijk af te lezen van de menukaart. Voor Kary en Luuk geen pakjes en zakjes: alles wordt zo veel mogelijk vers bereid in eigen keuken, en dat proef je. Eigen marinades, waardoor een heerlijke, rauwe barbecuesmaak ontstaat, en vakkundig afgelakt vlees: de gerechten van Jack’s zijn echt anders dan anders. In combinatie met de Roner, waarin sous-vide gekookt wordt, kun je dan met recht spreken van ‘slow food’: bij sommige gerechten duurt het wel 48 uur tot de optimale garing en malsheid bereikt zijn!